torsdag 9 februari 2012

Sockerlåda som DVD-förvaring

Gamla sockerlådor i trä kan man inte ha för många av, tycker vi. De är så charmiga i sin gamla, slitna stil. Vi har några stycken hemma, men skulle gärna vilja ha fler. En av dem har vi laserat och satt hjul på och använder nu som DVD-förvaring.

Den vita lasyren gör att lådan får ett lite mildare utseende samtidigt som man fortfarande kan se texten på lådan. Att vi valde att sätta hjul på den var dels av praktiska skäl; att den är enklare att förflytta, och dels av utseendemässiga skäl; lådan kommer upp lite från golvet och får ett finare utseende.

Eftersom en av oss i familjen är filmtokig ryms inte alla våra filmer i denna låda, men några av dem får i alla fall plats. Självklart kan man använda lådan till förvaring av annat, som till exempel böcker, leksaker, garnnystan eller tidningar.

4 kommentarer:

 1. Håller med dig om att trälådor är riktigt bra som förvaring, och dessutom riktigt fina. Måste också säga att lampan i förra inlägget var riktigt snygg, vilken bra idé! Önskar dig en härlig lördag! Kram Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha en fin lördag du med, Petra!!! Kram

   Radera
 2. Vilken bra ide! Själv har vi tidningar i en, barnens böcker i två och en sockerlåda använder vi som nattduksbord!

  Ha en skön kväll!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart att ha den som nattduksbord!

   Ha en fin kväll du med! Kram

   Radera