söndag 26 februari 2012

Emaljskyltar

Underbar sol på promenaden!

Vi kom just tillbaka från en härlig promenad ute i solen. Det känns verkligen som vår i luften nu! Solen har lyst varm hela dagen och snön smälter mer och mer. Visserligen blåste det ganska kallt idag så man var tvungen att klä på sig en del, men att känna de där varma solstrålarna i ansiktet är verkligen underbart!

Det är alltid lika kul att kolla in andra hus ute på promenaderna för att se hur de har det. Vi älskar emaljskyltar och funderar på att köpa en med vår gatuadress på. Det verkar inte vara så många hus som har det. I alla fall inte här där vi bor.

Vår enda emaljskylt

Än så länge äger vi bara en emaljskylt. Den sitter intill vår ytterdörr och har ett litet skämtsamt budskap. Den skylt som vi nu skulle vilja köpa ska sitta högre upp på huset, väl synligt från vägen, för att det ska vara tydligt vilket husnummer och gatunamn vi bor på.

Bild från Skyltreklam.se

Den skylt vi tänker oss ska se ut ungefär som skylten ovan. Det är så snyggt med den blåa bakgrunden, den vita texten och det typsnittet på bokstäverna! Nu gäller det bara att hitta en sådan till en rimlig peng.

Gillar ni emaljskyltar? Är det någon av er som kan rekommendera vart vi skulle kunna köpa vår?

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack snälla du för kommentaren på min blogg. Det är verkligen roligt att ibland upptäcka nya bloggar. Vilken mysig blogg du har, jag blev verkligen inspirerad.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du känner så!
   Ha det fint! Kram Karin

   Radera
 2. Hej, Visst e det fint med emaljskyltar.. Kommer säkert bli hur fint som helst på ert hus :) Kram Tilda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir det säkert! Gäller bara att hitta rätt skylt först. Kram

   Radera
 3. Ja det är så fint med emaljskyltar. Skulle gärna vilja ha en skylt på vårt hus :)
  Kram

  SvaraRadera