fredag 12 juli 2013

Stentrappa, planteringsbord och nya blommor


Vi har nyligen blivit med garage. Eller blivit och blivit. Vi har såklart köpt det själva och gjort allt jobb med det invändigt på egen hand. Det har tagit några månader, men nu är det äntligen klart! Vi kommer skriva mer om det i ett senare inlägg.

På bilden ovan ser ni vår friggebod och i den har vi fram till nu både haft förvaring och snickarbod. När vi nu har garaget kommer vi kunna stå där när vi ska snickra och måla. Så snickarbordet inne i friggeboden behövs inte längre. Vi tog därför ut det idag och ställde utanför friggeboden istället för att använda som planteringsbord.


Ganska praktiskt att kunna stå vid ett bord när man planterar. Särskilt om det är i mindre krukor man planterar. Vi invigde det idag när vi satte en del nya blommor i krukor. Bordet i sig är verkligen inget särskilt. Två träbockar och en gammal skiva. Men det fyller sin funktion!


Vi köpte en hel del blommor idag för att pryda trädgården med lite nya krukor.


Här syns några av blommorna vi köpte. Gallervagnen som vi har är praktisk att använda för att köra blommorna eller annat i. Och vår 1 ½-åriga son älskar att åka i den!Blev ganska fint va med alla nya krukor och blommor?!!


Ett annat litet projekt idag var att lägga några stenbumlingar nedanför altandörren. Där har det varit helt tomt tidigare och det har varit ett ganska högt steg att gå in och ut genom dörren. Med några stora stenar och packad singel mellan dem fick vi till en liten stentrappa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar