måndag 15 juli 2013

Små detaljer som lyfter stort

Bara genom att byta gardiner, kuddar eller en matta eller genom att hänga upp en ny tavla eller ställa in en ny möbel i ett rum kan det lyfta ett rum väldigt mycket. Vi har nyligen gjort ett sådant lyft både i vardagsrummet och i sovrummet.


Så här såg vår soffa i vardagsrummet ut för inte så länge sedan. Vi har haft soffkuddarna ganska länge och började bli trötta på dem. Några av dem byttes ut.


Och resultatet blev detta. Färgerna och stilen på de nya kuddarna passar mycket bättre in i rummet och ger ett fräschare intryck. Några nya kuddar kan alltså lyfta ett rum riktigt mycket!


Samtliga fyra nya kuddar köpte vi på IKEA för en billig peng.


Häromdagen var vi på Skansen och där köpte vi fyra planscher på fåglar i Skansen-butiken. Dessa har vi nu satt upp på väggen ovanför byrån i sovrummet. Innan hade vi en tavla stående på byrån, som inte alls gjorde sig lika bra där. De fyra fåglarna lyfte sovrumsväggen.


När vi ändå var i sätta-upp-tavlor-tagen satte vi även upp ett par krokar i sovrummet. På den ena hängde vi en gammal klocka, som vi har ärvt, och på den andra några halsband. Ingen stor sak, men ändå ett lyft!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar