lördag 28 juli 2012

Inspiration och idéer från en inredningsbutik

Förra veckan var vi i Åre och njöt av en lugn och skön semestervecka. Det enda negativa var att det var lite väl kallt och regnigt. Men vackert var det och mysigt hade vi det.

Bland mycket annat besökte vi några av de inredningsbutiker som finns där. Vi älskar att gå runt i sådana butiker för att hämta inspiration och idéer till vårt egna hem. Ofta blir det också att vi köper med oss något till hemmet.

Vår favorit inredningsbutik i Åre heter "76 kvadrat" och ligger strax utanför Åre by. Där har de en härlig blandning av snygga designmöbler, lampor, skyltar, textilier, prydnadsföremål och mycket mer. Vi hittade mängder med fina saker där denna gång. Det mesta memorerade vi och inspirerades av för att senare göra något liknande hemma. En av de fina sakerna vi såg fick dock följa med hem.


Fina skyltar med tänkvärda och/eller roliga texter att pryda väggen hemma med.


Dessa klädhängare gillade vi skarpt och kommer försöka efterskapa något liknande till vårt hem. Det vi tyckte var särskilt snyggt var färgen, krokarna och den slitna stilen.


Vi köpte denna vägghängda ljusstake, som nu pryder väggen i vårt allrum på övervåningen. Med två tända värmeljus ger den ett mysigt sken på kvällen.

4 kommentarer:

 1. Vilken fin vägghängd ljusstake. Jag älskar att gå i inredningsbutiker och bara... bara njuta av allt ögongodis :)
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin ljusstake ni hittat! Gillar verkligen väggen ni fotat med alla skyltar och tavlor, tänk om man kunde ha en sådan hemma =)
  Ha en bra dag!
  Kram Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Önskar också att vi hade en sådan vägg hemma med alla de snygga skyltarna!
   Kram

   Radera