måndag 25 juni 2012

En paviljong på vårt trädäck


I slutet av förra sommaren byggde vi ett trädäck på tomten. Vi hann inte njuta där så mycket förra året för det blev höst så fort, men i år har vi suttit där en hel del. Fram tills för ett par veckor sedan har det dock sett lite tomt och naket ut då vi inte har haft något tak eller staket till trädäcket. Detta har varit lite opraktiskt eftersom trädäcket en solig dag badar i sol och det har inte gått att söka sig till skugga.

Nu har vi löst det problemet genom att ha köpt och satt upp en paviljong på trädäcket. Vi hittade denna på IKEA och den känns verkligen skräddarsydd till vår soffgrupp. Nu har vi en snygg inramning av sittgruppen och en svalkande plats att sitta på när solen gassar!


Vi har fortfarande kvar en stor del av trädäcket som tom yta. Vill man sola kan man sitta där istället. Det finns något för alla på vårt trädäck!


När man sitter i soffgruppen kan man behöva påminna sig om vikten av att stressa och koppla av. Det påminns vi om varje gång vi går dit!

4 kommentarer:

 1. Vad fint och så praktiskt med en paviljong på trädäcket :)
  Gillar skylten också!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Paviljongen och era fina möbler passar fint ihop, väldigt snyggt! Verkligen en fin plats att koppla av på. Och det låter härligt med gassande sol, här har det regnat i massor nu, men idag tittar solen äntligen fram igen!
  Ha en fin dag =) Kram Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag har vi också haft tråkigt väder; mulet och nu kom regnet. Ha det bra du med!
   Kram

   Radera