Kärleksmums-bak |
Kärleksmums
1 plåt
4 ägg
6 dl strösocker
300 gram smält smör
3 dl mjölk
9 dl vetemjöl
2 msk kakao
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
Glasyr:
2 dl vispgrädde
2 mak espressokaffe
200 gram mörk choklad
Kokosflingor eller pärlsocker
Vi valde pärlsocker |
Ställ in i mitten av ugnen och låt grädda i 12 minuter (eller längre). ta ut och låt svalna.
Hacka chokladen i små bitar. Koka upp grädden i en kastrull. Häll i espressokaffet och rör i den hackade chokladen. Rör till en jämn glasyr. Låt den svalna något innan du breder den över kakan. Strö över kokos eller pärlsocker och servera den i rutor.
Kladdig, men god! |
Klicka här för att se våra andra recept på kakor, bullar och annat gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar